Lichtreclame in alle soorten

lichtreclame_groningen_Pure_Frozen

Doosletters

De robuuste, vertrouwde doosletter is volop aanwezig in het straatbeeld. De doosletter is een afzonderlijke letter die tegen een gevel, muur of raam wordt geplaatst. Soms met de neonreclame bovenop, andere keren met neon- of ledverlichting aan de binnenzijde. Uitlichting met spots is ook een optie.

lichtreclame_Groningen_neonlichtreclame

Neonreclame

Al sinds jaar en dag helder, betrouwbaar en zichtbaar: neonreclame. Neon geeft een mooi, fel licht en gaat jaren mee. Het wordt onder andere ingezet als verlichting van doosletters. Neonreclame komt in diverse kleuren.

LED_lichtreclame_Doppio_nijmegen

Lichtbakken

Led is de spaarlamp van de lichtreclame: het heeft een lange levensduur van meer dan 50.000 branduren en is enorm energiezuinig. Led wordt veel gebruikt in de inwendige verlichting van lichtbakken en doosletters. Alle kleuren en vormen zijn mogelijk. Ledreclame is een veelgekozen alternatief voor neonreclame.

lichtreclame_groningen_smetanalaan

Lichtlijnen

Ideaal als toevoeging voor doos- of neonletters. Verkrijgbaar in verscheidende kleuren en afmetingen. De lichtbron bestaat uit energiezuinige LED’s. Voordelig en eenvoudig te plaatsen. Dit product heeft een ‘streepje’ voor!

BEKIJK ONZE PROJECTEN

 • LED_doosletters_haakse_LED_lichtbak_Doppio_Espresso_Nijmegen_lichtreclame_2
  In Fotopanelen/ Gevelreclame/ Lichtreclame
  Doppio Espresso Nijmegen
 • LED_strip_smetanalaan_Assen_Neon_lichtreclame_drenthe_overdag
  In Gevelreclame/ Lichtreclame
  Retrofit Neon naar LED
 • lichtreclame_groningen_Pure_Frozen
  In Belettering/ Lichtreclame
  Pure Frozen lichtreclame
 • Chang_Thai_lichtreclame_profiel4
  In Lichtreclame
  Lichtreclame Chang Thai Groningen
 • Lichtreclame_gevelreclame_Roden_LED
  In Gevelreclame/ Lichtreclame
  Lichtreclame Ruber Acia & WBSO kantoor
 • Lichtreclame_profiel5_winsum_verlicht
  In Belettering/ Lichtreclame
  Lichtreclame Tandartspraktijk Winsum

Lichtreclame bestellen voor uw bedrijf?

 • Advies & offerte

  Wallpros denkt met uw organisatie mee. Binnen de lijnen van wat mag, kan en bij uw organisatie past komen wij tot een advies inclusief een voorlopig ontwerp en een offerte. Benieuwd naar wat wij kunnen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 • Ontwerp

  Op basis van het voorlopige ontwerp wordt een definitief ontwerp vastgesteld. Hierin staan alle details van het project omschreven. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage met hierin een omschrijving van het project.

 • Vergunning

  Het definitieve ontwerp laten wij toetsen aan de criteria van de welstandsnota. Indien nodig voorzien wij het ontwerp van aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat uw lichtreclame aan alle eisen voldoet, zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

 • Montage

  Als het voortraject is afgerond zal de lichtreclame geproduceerd en gemonteerd worden door vakbekwame monteurs. Uiteraard werken wij met de hoogste kwaliteitsnormen zodat u voor lange tijd verzekerd bent van een goede uitstaling.

 • Nazorg

  Na de oplevering bieden wij uitgebreide garantie, onderhoud en nazorg op onze producten. Service en tevreden klanten zijn voor ons prioriteit.

Lichtreclame: van neon naar led

Neonverlichting is prachtig, maar is door het energieverbruik duurder dan ledreclame. Wallpros kan neonreclame ombouwen naar led-lichtreclame. Led verbruikt minder stroom: in zes maanden is de investering terugverdiend.

 

AL ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Fotobehang

Transformeer een ruimte met fotobehang. Uit een stuk geprint, dus altijd een strak resultaat en stralende kleuren.

Lees meer

Vloerstickers

Ga voor grootse impact: vergeet de vloeren niet en kies voor een vloerbedekking met print. De beste kwaliteit en ruime keuze.

Contact

Geprinte gordijnen

Print op stof wordt succesvol toegepast in galeries, musea, hotels, beurzen en interieurs. Kies ook voor geprinte gordijnen en verras uw bezoekers.

Contact

Belettering

Of het nu binnen, buiten of op een auto is: Wallpros levert professionele sign van A tot Z. Val ook op en ga voor speciale signing en belettering.

Contact

Lichtreclame

Neonreclame, lichtbakken en led-letters: Wallpros ontwerpt, monteert en levert goede nazorg. Kleed uw gevel aan met lichtreclame!

Lees meer

Gevelreclame

Is je bedrijf zichtbaar genoeg? Wees niet te missen. Kies voor de beste gevelreclame,; verlicht, onverlicht in alle soorten en maten.

Contact

Fotopanelen

Een fotopaneel brengt sfeer, is geluiddempend en in te zetten als flexibele scheidingswand. Think out of the box, richt je kantoor in met flexibele panelen.

Lees meer

Raamstickers

Raamfolies en tijdelijke stickers bedrukt met de prachtigste designs. Ook in one-way-vision. Opvallend of zicht ontnemend, wij leveren alles.

Contact

Warmtewerende folies

Warm in de zomer? Isolatie en warmtewering met folies? Wallpros komt graag langs om alle mogelijkheden met je te bespreken.

Contact

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Jouw bericht