Variatie in fotopanelen

 

Fotopaneel_Groningen_Doppio_Brugstraat_venetie_akoestisch

Fotopaneel in frame

Foto-wandpanelen met een geluiddempende bekleding dempen de akoestiek in een ruimte. Deze akoestische panelen zijn er als wandpaneel of schilderij, maar ook als volledige wand of losstaande schermen. De foto of dessin wordt geprint op doek en doormiddel van een pees strak in een frame gespannen. Ideaal voor retail-, kantoor-, ziekenhuis en woonomgevingen.

Menuborden_plafond_trespa_fullcolour_Pure_frozen_groningen_plakfolie_mat_belettering_reclame

Menu fotopanelen

Sterk, robuust en vormvast. Fotopanelen direct geprint of voorzien van een folie. Super scherpe afbeeldingen en tekst geprint op forex, dibond of trespa. De perfecte materialen om foto’s op geprint te hebben.

Losstaand_fotopaneel_Groningen_jungle_oerwoud

Vrijstaande fotopanelen

Heb je een grote ruimte en een akoestisch probleem? Met de plaatsing van vrijstaande fotoframes van 44mm dik en akoestisch dempend vilt creëer je direct afgesloten plekken! Samen met doek dat extra geluid absorbeert en een aantal lagen akoestisch dempend vilt zijn de vrijstaande fotopanelen een uitermate geschikt product voor elke werkomgeving.

Led_fotopaneel_avebe_verlicht

LED fotoframe

Aanvullend op het fotoframe is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een lichtbron. Hierdoor worden de foto’s in de panelen levendiger en geven ze een extra dimensie aan het beeld. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

 • Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_Fiat_Wallpros_Close-up
  In Fotopanelen
  Doppio Espresso Groningen
 • LED_doosletters_haakse_LED_lichtbak_Doppio_Espresso_Nijmegen_lichtreclame_2
  In Fotopanelen/ Gevelreclame/ Lichtreclame
  Doppio Espresso Nijmegen
 • Fotobehang_en_fotopaneel_FPC_van_Mesdagkliniek_Groningen_akoestisch_dempend_fotowall
  In Fotobehang/ Fotopanelen
  FPC van Mesdagkliniek
 • Fotopaneel_Pekela_Trespa_Strokarton_5_Groningen
  In Fotopanelen
  Fotopaneel De mensen van de strokarton
 • Kantoor_fotopanelen_AirPlants_lampen
  In Fotopanelen
  Interieurproject RBO Groningen

AL ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Fotobehang

Transformeer een ruimte met fotobehang. Uit een stuk geprint, dus altijd een strak resultaat en stralende kleuren.

Lees meer

Vloerstickers

Ga voor grootse impact: vergeet de vloeren niet en kies voor een vloerbedekking met print. De beste kwaliteit en ruime keuze.

Contact

Geprinte gordijnen

Print op stof wordt succesvol toegepast in galeries, musea, hotels, beurzen en interieurs. Kies ook voor geprinte gordijnen en verras uw bezoekers.

Contact

Belettering

Of het nu binnen, buiten of op een auto is: Wallpros levert professionele sign van A tot Z. Val ook op en ga voor speciale signing en belettering.

Contact

Lichtreclame

Neonreclame, lichtbakken en led-letters: Wallpros ontwerpt, monteert en levert goede nazorg. Kleed uw gevel aan met lichtreclame!

Lees meer

Gevelreclame

Is je bedrijf zichtbaar genoeg? Wees niet te missen. Kies voor de beste gevelreclame,; verlicht, onverlicht in alle soorten en maten.

Contact

Fotopanelen

Een fotopaneel brengt sfeer, is geluiddempend en in te zetten als flexibele scheidingswand. Think out of the box, richt je kantoor in met flexibele panelen.

Lees meer

Raamstickers

Raamfolies en tijdelijke stickers bedrukt met de prachtigste designs. Ook in one-way-vision. Opvallend of zicht ontnemend, wij leveren alles.

Contact

Warmtewerende folies

Warm in de zomer? Isolatie en warmtewering met folies? Wallpros komt graag langs om alle mogelijkheden met je te bespreken.

Contact

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Jouw bericht