Doppio Espresso Nijmegen

LED_doosletters_haakse_LED_lichtbak_Doppio_Espresso_Nijmegen_lichtreclame Fotopaneel_Doppio_Espresso_Nijmegen_Milaan_belettering_fotopaneel Haakse_LED_lichtbak_Doppio_Espresso_Nijmegen_lichtreclame Fotopanelen_Doppio_Espresso_Nijmegen_fotopaneel_belettering LED_doosletters_haakse_LED_lichtbak_Doppio_Espresso_Nijmegen_lichtreclame_2

Doppio Espresso Nijmegen


Lichtreclame Doppio Espresso Nijmegen

Voor mijn opdrachtgever Het Bouwadvies mocht Wallpros meedenken over de uitvoering van het logo voor de vestiging van Doppio Espresso in Nijmegen.


Zichtbaarheid op het Plein 1944

Om de zichtbaarheid op het plein te vergroten is gekozen voor een LED verlichtte variant van het Doppio Espresso logo. De gevelplaten zijn vooraf met bruine folie beplakt en vervolgens is het logo aangebracht. Als finishing touch zijn de letters ‘espresso’ met zilverkleurige folie onder het logo geplaatst. Afhankelijk van het jaargetijde schakelt de klok de lichtreclame automatisch in- en uit.

 

Om de voetgangers aan de bus- en plein zijde extra te attenderen op de aanwezigheid van de vestiging zijn er ook haakse LED lichtbakken geplaatst. Aangevuld met de doosletters is ervoor gezorgd dat de bezoekers van de binnenstad van Nijmegen het bestaan van deze vestiging niet kunnen ontgaan.

Date

23 maart 2016

Category

Fotopanelen, Gevelreclame, Lichtreclame