Pure Frozen lichtreclame

LED_doosletters_lichtreclame_groningen_Pure_Frozen_lichtbak_overdag_Groningen Menuborden_bar_pure_frozen_trespa_folie_belettering_reclame_groningen lichtreclame_groningen_Pure_Frozen Menuborden_plafond_trespa_fullcolour_Pure_frozen_groningen_plakfolie_mat_belettering_reclame

Pure Frozen lichtreclame

Koffie, donuts, frozen yoghurt & ijs

LED doosletters als lichtreclame
 
Pure Frozen is een begrip in Groningen. Ondernemers Marie-louise en Simon Brandsma hebben sinds januari 2017 een nieuwe winkel aan het Koude Gat in Groningen. Om voor het winkelend publiek goed zichtbaar te zijn is gekozen voor verlichte doosletters als lichtreclame in de binnenstad van Groningen. De aluminium doosletters zijn voorzien van een energiezuinige LED lichtbron en zijn in de kleuren gespoten van de huisstijl. Om het publiek duidelijk te maken welke producten hier te koop zijn, is de gevel waarop de lichtreclame geplaatst is aangevuld met fullcolour stickers in de vormen van de producten van Pure. Deze zijn aan de binnenkant van de ruiten geplakt met als voordeel dat deze niet slijten door weersinvloeden.
 
Naast het ontwerp en productie van de lichtreclame heeft Wallpros voor Pure Frozen de omgevingsvergunning verzorgd. Hierbij heeft Wallpros de wensen van Marie-louise en Simon voor een grotere letterhoogte mogelijk gemaakt waardoor de lichtreclame nog beter zichtbaar is vanaf de Vismarkt!
 
Trespa menuborden in de winkel.
 
Als klanten eenmaal in de winkel zijn moet het natuurlijk direct duidelijk zijn welke producten Pure Frozen in het assortiment heeft. Met de plaatsing van menuborden aan het plafond heeft Wallpros ervoor gezorgd dat het monumentale karakter van het pand aan de kant van de bar optimaal zichtbaar is. De menuborden zijn vervaardigd uit trespa en voorzien van een matte folie waardoor zelfs met direct licht de menuborden perfect leesbaar zijn.
 
Aangevuld met de lichtreclame is de nieuwe winkel van Pure Frozen een aanwinst voor de binnenstad van Groningen en liefhebbers van koffie, donuts, frozen yoghurt en ijs!

 

Date

25 april 2017

Category

Belettering, Lichtreclame