Lichtreclame Tandartspraktijk Winsum

Lichtreclame_profiel5_winsum Folies_behandelkamers_dibond_wc Lichtreclame_profiel5_winsum_verlicht Folies_behandelkamers_dibond Muurfolie_tandenborstel_signing

Lichtreclame Tandartspraktijk Winsum

Met de bouw van een nieuwe tandartspraktijk in Winsum werd Wallpros gevraagd om een oplossing voor de zichtbaarheid aan de buitenkant en de binnenkant te verzorgen.

Aan de buitenkant is er op een driedelig frame de lichtreclame tekst van de praktijk in profiel 5 letters aangebracht. De lichtreclame is natuurlijk voorzien van energiezuinige LED lichtbronnen. De lengte van de tekst is 10 meter! Aanvullend is er gekozen om de lichtreclame te koppelen aan een schermerschakelaar zodat de verlichting automatisch in- en uitgeschakeld wordt zodra de zon ondergaat en opkomt.

Aan de binnenkant hebben de monteurs gezandstraalde folies geplaatst die de zes aanwezige behandelkamers aanduiden. Aan de deurkozijnen zijn dubbelzijdig geprinte dibond borden op afstandhouders geplaatst. Aangevuld op de zilver gekleurde folies heeft Wallpros ook wit gekleurde folies geplaatst om andere locaties in het pand aan te geven.

De folies en de lichtreclame zorgen voor een professionele uitstraling van de praktijk!

Date

15 maart 2018

Category

Belettering, Lichtreclame