Retrofit Neon naar LED

LED_strip_smetanalaan_Assen_Neon_lichtreclame_drenthe_overdag LED_strip_smetanalaan_Assen_Neon_lichtreclame_drenthe

Retrofit Neon naar LED

 
Energiebesparing en een nieuwe look
 
Met de vervanging van de oude Neon- naar LED lichtbron heeft Wallpros ervoor gezorgd dat het aangezicht van de gele flat aan de Smetanalaan in Assen een nieuw elan heeft gekregen. De oude glazen lichtbron was op enkele plaatsen kapot en vertoonde sporen van slijtage. Met behulp van een schilderslift was de retrofit klus binnen een dag geklaard.

Neon heeft als voordeel dat het prachtige kleuren kan produceren echter de nadelen zijn een hoger energieverbruik en kwetsbaarder door het gebruik van glas.
 
De 33 meter lange Neon lichtbron is vakkundig gedemonteerd en de zware metalen waaronder kwik zijn op een milieu-verantwoordelijke manier verwerkt.
 
Met LED naar grote hoogte. 
 
De nieuwe gele behuizing voorzien van LG LED’s is op de bestaande verticale aluminium koof geplaatst en extra gezekerd tegen de elementen van buitenaf. De 45 meter hoge liftschacht heeft voor de komende jaren weer een frisse uitstraling.
 
Kostenbesparing
 
Met de ombouw van Neon naar LED heeft de VVE gekozen voor een kostenbesparing op langere termijn met de zekerheid van een egale lichtverdeling. Een LED strip zorgt voor een betere herkenbaarheid en geeft ook een professionele uitstraling aan bijvoorbeeld een kantoorgebouw. Ook benieuwd wat dit voor de uitstraling van uw organisatie betekent? Neem contact met Wallpros op!
 
Neem telefonisch contact met Wallpros op
 

Date

21 september 2016

Category

Gevelreclame, Lichtreclame