Interieurproject RBO Groningen

Quilt_Garden_RBO_Wallpros Quilt_Garden_RBO_Wallpros_double Quilt_Garden_RBO_Wallpros_flex Fotopanelen_kantine_akoestisch Kantoor_fotopanelen_AirPlants_lampen Quilt_Garden_RBO_Wallpros_flex_plek Fotopanelen_kantine_akoestisch_peerd_van_ome_loeks

Interieurproject RBO Groningen

Het bedrijf RBO realiseert beweging door ontwikkeling. RBO heeft eind 2017 een verhuizing naar een nieuw kantoor voltooid. Om het standaard kantoorimago te voorkomen heeft RBO Wallpros ingeschakeld om hier een plan voor te maken. Er moesten acht vaste werkplekken gecreëerd worden, een ontspanningsruimte, een aantal flexplekken en het moest ook huiselijk aanvoelen.

Wallpros heeft in samenwerking met Carolijn Slottje een plan gemaakt waarbij natuurlijke producten en sfeervolle items aan de ruimte worden toegevoegd. De items die we hebben geplaatst zijn fotopanelen met diepte en fotopanelen met beelden van Groningen. De fotopanelen zijn tevens akoestisch dempend en daarom zeer geschikt voor een kantooromgeving.

Carolijn Slottje heeft haar unieke Air Plants in een creatieve vorm aan het plafond bevestigd. Deze planten onttrekken vocht uit de lucht en hebben daarom geen pot nodig. Op de flex- en overlegruimte is een nieuw product op de ramen geplaatst. Dit is de Quilt garden.

Meer info over RBO en Carolijn Slottje zijn via onderstaande links te vinden:

www.rbo.nl
www.carolijnslottje.nl

Date

15 maart 2018

Category

Fotopanelen