Fotobehang

foto_behang_keuken_smeg_wall Fotobehang_tandarts_wand_foto fotobehang_Groningen_woning_gang_ciboga Fotobehang_en_fotopaneel_FPC_van_Mesdagkliniek_Groningen_akoestisch_dempend_fotowall Fotobehang_Avebe_fullcolour_historisch_zwart_wit_foxhol_belettering Fotobehang_Harener_holt_fotobehang_keuken_strand_kasteel Finaxe_fotobehang_groningen_kantoor_print UMCG_PTCG_Fotobehang_airtex_gang_2 UMCG_PTCG_Fotobehang_airtex_gang_montage_Groningen_hoek Fotobehang_PTCG_UMCG_kindertekening_tekening_Groningen_airtex UMCG_PTCG_Fotobehang_airtex_gang Fotobehang_badkamer_waterafstotend_airtex Fotobehang_Grou_Theehuis_Friesland_naadloos_airtex_horeca

Fotobehang

Een greep uit de uitgevoerde fotobehang projecten.

In deze portfolio zijn fotobehang projecten geplaatst die een overzicht geven van de mogelijkheden en montageplaatsen waar dit materiaal toegepast kan worden.
Het behang leent zich uitermate voor het inzetten in zakelijke omgevingen maar ook voor particulieren zijn er uitgebreide mogelijkheden. Het fotobehang wat Wallpros voornamelijk inzet wordt naadloos op een wand aangebracht. De afmetingen zijn maximaal 45 meter lang en 5 meter hoog.

Date

4 september 2017

Category

Fotobehang