Doppio Espresso Groningen

Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_achtergrond_Fiat_Wallpros_Close-up Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_achtergrond_Fiat_Wallpros_Close-up_1 Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_Venetie_Wallpros_Groningen_fotopaneel_akoestisch_dempend_1 Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_Como_Meer_Wallpros_Groningen_fotopaneel_akoestisch_dempend Kranten_tafel_Doppio_Espresso_Groningen_Wallpros Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_Fiat_Wallpros_Close-up Doppio_Espresso_Groningen_Fotopaneel_Venetie_Wallpros_Groningen_fotopaneel_akoestisch_dempend Doppio Espresso_Groningen_Fotopaneel_onscherp_Fiat_Wallpros_Close-up

Doppio Espresso Groningen

 
Koffiedrinken in een Italiaanse omgeving

Voor de verbouwing van Doppio Espresso Groningen mocht Wallpros de espressobar voorzien van fotopanelen. De fotopanelen moeten de ambiance van het drinken van een kop koffie in Italië uitdragen en tegelijk het geluidsniveau aanpakken.

 
Fotopanelen met akoestisch dempend vilt

In een snel veranderende retailomgeving is flexibiliteit van belang. Hierdoor is er niet gekozen voor fotobehang dat een permanent karakter heeft maar voor fotopanelen die naar wens veranderd kunnen worden. De doeken zijn met een flexibele pees in het aluminium frame bevestigd met daarachter akoestisch dempend vilt geplaatst.

 
Geschikt voor vrijwel elke omgeving

De aangedragen oplossing voor Doppio Espresso Groningen is in meerdere situaties geschikt om in te zetten om een interieur van een nieuw elan te voorzien. De fotopanelen beschikken over een brandvertragend certificaat waardoor brandvergunningen in retail of openbare ruimtes geen problemen opleveren. Neem voor informatie over deze certificaten contact met ons op!

 

Date

23 maart 2016

Category

Fotopanelen